Home > Social > Eurolife ERB şi bilete.ro lansează prima asigurare de bilete de spectacol din România

Eurolife ERB şi bilete.ro lansează prima asigurare de bilete de spectacol din România

Eurolife ERB Asigurări a anunţat, că, în parteneriat cu platforma bilete.ro, a lansat En Garde, prima poliţă din România dedicată protecţiei celor care achiziţionează bilete online la spectacole, respectiv evenimente culturale şi sportive.

Aceasta poate fi achiziţionată în paralel cu procesul de achiziţie a biletelor, direct de pe site-ul bilete.ro, potrivit companiei.

Clienţii îşi pot recupera recuperara integral suma aferentă biletelor cumpărate, în cazul în care o situaţie neprevăzută îl împiedică pe acesta să ia parte la spectacol, potrivit companiei.

”Asigurarea se calculează ca procent din coşul de cumpărături, respectiv 4,5% din preţul biletelor şi este disponibilă la toate achiziţiile de pe site-ul partener, cu plata online sau ramburs la curier”, se arată în comunicat.

Eurolife ERB Asigurări România şi bilete.ro estimează că aproximativ 45% din totalul achiziţiilor cu plata online şi ramburs vor avea inclusă şi asigurarea En Garde.

Produsul de asigurare En Garde acoperă riscuri multiple care pot împiedica posesorul biletului să ajungă la spectacol, printre care boli, accidente, situaţii familiale, incendii, inundaţii sau furtul biletului, potrivit companiei.

Lasa un comentariu

Facebook