Home > Anchete > Institut finanțat de Parlament, pentru Constantinescu, Pricopie și Curaj

Institut finanțat de Parlament, pentru Constantinescu, Pricopie și Curaj

Fostul președinte Emil Constantinescu și foltii miniștri ai Educației, Remus Pricopie și Adrian Curaj vor fi plătiți pentru activitatea științifică depusă la primul institut de cercetare finanțat direct de Parlamentul României, Institutului de Studii Avamsate pentru Cultura și Civilizația Levantului.

 

Este oficial. Parlamentul României a aprobat înființarea Institutului de Studii Avamsate pentru Cultura și Civilizația Levantului, la propunerea fostului președinte Emil Constantinescu. Este primul institut de cercetare ce va fi finanțat direct de către Parlament.

Printre cei care vor primi bani pentru activitatea în cadrul Institutului de Studii Avamsate pentru Cultura și Civilizația Levantului se numără fostul președinte Emil Constantinescu și foștii miniștri ai Educașiei, Remus Pricopie (actualul rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative) și Adrian Curaj.

Institul nou înființat va avea sediul într-o vilă impozantă din cartierul Primăverii, din Capitală.

În cadrul Institutului de Studii Avamsate pentru Cultura și Civilizația Levantului se vor efectuam conform proiectului, cercetări în domenii precum „Știința păcii”.

 

Costin Munteanu

S-ar putea sa-ti placa
Ministrul Educației: Copiii, la școală de pe 12 septembrie, pentru povești de vacanță
Editorial dur al jurnalistului Alexandru Calmâcu la adresa ministrului Curaj: Un basm, fără Română şi Latină
“Suntem în cuvânt şi-n toate, / Floare de latinitate”. Sau… încă suntem

Lasa un comentariu

Facebook