Home > Anchete > Turcescu, cel mai chiulangiu profesor

Turcescu, cel mai chiulangiu profesor

Candidatul partidului lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a fost dat afară din Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării pentru chiul.

Vrea să fie noul primar general al Capitalei, funcție ce presupune un adevărat sacrificiu al vieții personale, cel mai mult timp dedicat administrației, dar nu a fost în stare să respecte nici programe de lucru la un loc de muncă mult mai puțin solicitant ca număr de ore. Candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la funcția de primar general, Robert Turcescu, a pierdut un alt loc de muncă, tocmai pentru că „a tras chiulul”.

Turcescu a avut un contract de colaborare, cu câțiva ani în urmă, la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București. Numeroasele reclamații ale studenților, care se plângeau că jurnalistul nu se prezenta la seminarii și, mai mult, uita să le treacă notele în catalog, a determinat conducerea de atunci a Facultății de Jurnalism să încheie colaborarea cu Robert Turcescu. Și acestea în condițiile în care Turcescu trebuia să se prezinte la facultate doar câteva ore pe săptămână.

Acum, Turcescu vrea un loc de muncă ce îi oferă mult mai puțin timp liber, fotoliul de primar general al Capitalei.

Robert Turcescu debutează în presă în 1993 la Curierul Național. Scrie la Pop Rock & Show, Ziua și Evenimentul Zilei. În continuare evoluează la radio, întâi la Radio Total unde devine redactor-șef la vârsta de 23 de ani. În anul 2000 este numit redactor-șef la Europa FM unde devine realizatorul emisiunii România în direct, din anul 2000 până în octombrie 2008. În anul 2002, această emisiune a primit Premiul CNA pentru cel mai bun talk-show radio. În paralel cu emisiunea de la Europa FM se implică în conducerea trustului Realitatea-Cațavencu. Are o emisiune la Realitatea TV, scrie la Cotidianul (unde este redactor șef între 2004-2005.. În 2008 i se impune să renunțe la emisiunea de la Europa FM pentru nou înființatul Realitatea FM, unde se mută cu tot cu emisiune, luând în primire postul de director executiv. De la sfârșitul lunii septembrie a anului 2010 și-a reluat emisiunea „100%” la postul de televiziune B1 TV. Începând cu 10 octombrie 2011, a realizat emisiunea „Sub semnul întrebării”, tot la B1 TV, un talk-show cu public, difuzat în direct, de luni până joi.

Pe 21 septembrie 2014, Turcescu a explicat în direct la B1 TV că a fost ofițer acoperit, cu gradul de locotenent-colonel, și că renunță la emisiunea pe care o făcea la acest post.

Costin Munteanu

 

S-ar putea sa-ti placa
„Caputala spartelor”. Firea: În acest oraș. în care eu sunt cea dintîi…
Firea: Nu renunț la Departamentul de integritate de la nivelul Primăriei Generale; își va arăta utilitatea și eficiența
Ce le promit Băsescu și Orban bucureștenilor
Sumă uriașă dată de Primăria Capitalei pe semne de circulație, fără să știe numărul acestora

Lasa un comentariu

Facebook