Home > Anchete > Ultima metodă prin care își păcălesc casele de pariuri clienții.

Ultima metodă prin care își păcălesc casele de pariuri clienții.

Casele de pariuri simt din ce în ce mai bine rezultatele puțin scontate ale întrecerilor sportive, în mod deosebit în cazul meciurilor de fotbal. În acest caz, tot mai frecvente sunt suspiciunile de aranjamente între casele de pariuri și echipe,

 

Cea mai nouă situație în care casele de pariuri să își atragă clienții în „”capcană” s-a înregistrat chiar weekend-ul trecut. Casa de pariuri fortuna a oferit clienților din România, care își creau un cont online o cotă de 10, dacă Real Madrid ar fi câștigat partida din Catalunia cu nou promovata Girona. Acestea în condițiile în care formația antrenată de Zidane avea în agenții o cotă de doar 1,25. Cum casa de pariuri nu putea să piardă, Real Madrid a fost învinsă de Girona cu 2 – 1, după ce madrilenii au condus la pauză.

 

 

În Cupa României, la meciul dintre Universitatea Cluj și Olimpia Satu Mare, casa de pariuri Superbet a modificat drastic cotele, opână la startul partidei. Dacă de dimineață, cotele erau egale pentru victoria oricărei dintre cele două echipe, 2,70 și 3,5 pentru egalitate după timpul regulamentar, U Cluj a ajuns să aibă o cotă de doar 1,5 la startul meciului, iar Olimpia 4.

Anul trecut, când a devenit sponsor al echipei de fotbal FCSB, casa de pariuri NetBet a încercat să-și atragă noi clienți oferind un bonus pentru fiecare gol marcat de echipa lui Gheorghe Becali în prima partidă. FCSB nu a marcat.

Costin Munteanu

Lasa un comentariu

Facebook